Трудно начало за „Индустриал комерс”

Общи 09 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9450 посещения | без коментари

Актуалният официален дилър на корейската марка е една от успешните истории в българския автомобилен бизнес. „Индустриал комерс” получава права през 1998 г. в много неблагоприятно положение. Кризата в България тогава съвпада и с криза в Корея. Hyundai все още няма заводи в Европа, продуктите са насочени към азиатски клиенти, транспортните разходи са високи. Преди това е имало два фалита на вносители в България, натрупано е недоверие към марката и много съдебни дела към дилърите. За 15 години недоверието е преодоляно, изградена е търговско-сервизна мрежа, покриваща страната. Това разказа в презентацията си пред Международната автомобилна конференция в София Савина Константинова, изпълнителен директор на „Индустриал Комерс”
Усилията на производител и продавач се допълват в тази успешна приказка. За същия период Hyundai се превърна в амбициозен глобален играч, със силни позиции в Европа и с европейски продукти с отлично качество и впечатляващ дизайн. „Помогна ни и активното налагане на бранда в международен мащаб. Hyundai е спонсор на всички големи спортни събития – футболни първенства, олимпиади, и това прави марката по-позната”, сподели Савина Константинова. Шампионската титла на България по продажби на Стария континент обаче се дължи най-вече на екипа на локалния дилър. „Нашата мантра е „клиентско задоволство”, а не обем или печалби. Това е и основата причина за успеха”, каза Константинова.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте