Новият CT 200h взима пример от IS

Общи 22 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10395 посещения | без коментари

Новото издание на Lexus CT 200h бе представено на Единадесетото международно автомобилно изложение в Гуангджоу, Китай. Очакваме го на европейския пазар през първото тримесечие на 2014 година.
Предната решетка на новия CT 200h продължава еволюцията на характерната за Lexus „вретеновидна“ форма. Специално за модела са разработени нови 16-инчови и 17-инчови алуминиеви колела с 10 спици и нова антена с форма на перка на акула. Също така гамата от 11 екстериорни цвята включва и изцяло нов червен металик. Моделът е получил нова задна броня с характерни стопове с L-форма и нисък, черен дифузьор, които подчертават ниския център на тежестта и широката стъпка на автомобила.
Нов е и воланът с диаметър 370 мм, заимстван от този на IS. Приборното табло Optitron сега се предлага с вграден 4,2-инчов TFT екран, който може да бъде свързан с мултимедийната система и да се управлява чрез бутоните на волана.
Допълнителните промени включват камера за движение на заден ход с визуализация на централния дисплей, система за следене на налягането в гумите и бутон за изключване на системата за контрол на сцеплението (TRC).
Значителните намаления в СО2 емисиите гарантират на новия CT 200h водеща позиция в класа. Емисиите за моделите с 16-инчови колела са намалени с 6 г/км от 94 на 88 г/км, а за моделите с 15-инчовите - с 5 г/км, от 87 на 82 г/км.
Здравината на каросерията е увеличена благодарение на използваната нова технология на едновременно лазерно заваряване и залепване в съчетание с допълнително точково заваряване. Скоростната кутия на хибридната система е с ревизиран софтуер, като вече осигурява по-линейно и плавно повишаване на оборотите и доближава усещането до това на конвенционалните автоматични трансмисии.
Версията F SPORT демонстрира още по-силно присъствие на пътя. Външният дизайн се доближава до този на IS F SPORT. Тя включва всички подобрения в новия CT 200h, като в допълнение се отличава с индивидуална настройка на пружините и оптимизирана устойчивост на накланяне на предната и задната ос, за да осигури още по-спортно поведение на пътя. За повече информация изтеглете прикачените файлове.

 
Ключови думи:   lexus
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте