Mercedes търси доставчици от България

Общи 08 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 12995 посещения | без коментари

Условията за кандидатстване за доставчик на Daimler и стандартите, които трябва да покриват компаниите, представи по време на Международната автомобилна конференция в София Роналд Венгер от мениджмънта стратегически доставчици в Mercedes-Benz Cars. "В периода от 4 до 2 години преди началото на производството на даден модел извършваме избора на доставчици за автомобилите. Компаниите, които имат желание да станат доставчици на Daimler, могат да се свържат с мен и екипа ми. Трябва да знаят, че новите доставчици получават помощ и сътрудничество от Daimler. По отношение на качеството изискваме най-доброто на най-ниската цена", коментира Венгер.
Damiler постоянно разширява кръга доставчици. "Работим с компании от Мексико и Корея вече, защото настоящите ресурси не са ни достатъчни. Новите доставчици трябва да са наясно, че трябва да се инвестира не само пари, но и време. Нужно е обаче да вметна, че нашите партньори ми съобщават, че ако искам доставчици от региона, трябва да отида в Македония. Традиционно анализираме възможностите на компанията доставчик и локацията й", поясни Венгер.

 
Ключови думи:   Mercedes-Benz
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте