Hyundai представи амбициозни цели в България

Общи 08 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 12390 посещения | без коментари

Жан-Мари Бусиер, генерален мениджър стратегическо планиране в Hyundai Motor Europe, презентира автомобилната компания по време на Международната автомобилна конференция в София. "От името на Алън Ръшфорд, главен оперативен мениджър на компанията за Европа, искам да благодаря за възможността да представя Hyundai в България. Според последните данни за 2013 г. ние сме най-бързо развиващият се бранд в света със скок от 20% от 2005 г. В момента се намираме на 43-то място от всички брандове в света и само за сравнение Ferrari са на 64-то, а Porsche на 98-о. През 2005 г. се намирахме на 84-то", коментира Бусиер.
Според мениджъра стратегическо планиране компанията разполага с ниво на лоялност на клиентите в рамките на 49%. "Само 5% увеличаване на нивото на лоялност води до ръст от 34 000 продажби", поясни Бусиер.
На въпрос какви бяха основните доводи на Hyundai за избор на Чехия за европейския завод преди години, мениджърът отговори - "Трябва да съм честен с вас, присъединих се към компанията преди няколко месеца и не участвах в процеса по избора на Чехия за нашия завод. Ще ви кажа обаче, че Hyundai е с много централизирано управление и по подобни въпроси запазваме конфиденциалност".
Бусиер получи въпрос от проф. Харалд Лешке, участник в конференцията от "Лешке дизайн" и бивш дизайнер в Daimler, дали България не е атрактивна страна за основаване на дизайнерски офис на Hyundai, на което той отговори: "Форматът на компанията е интегриран, но съм сигурен, че България може да бъде част от тази структура в бъдеще. Уверявам ви, че ще представя на колегите си в Корея възможностите в страната."

 
Ключови думи:   hyundai
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте