Новото Peugeot 4008 – съчетание на стил и естетика

Общи 30 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6670 посещения | без коментари

Следвайки стратегията за повишаване нивото на гамата, Peugeot представя 4008, който ще бъде лансиран първо на международния пазар.
Забележителният стил и характеристиките на SUV 4x4 позволяват на 4008 да предложи модерен отговор на очакванията на клиентите на офроуд автомобили, в сегмент, който бележи голям ръст.
В Европа, 4008 е адресиран към клиенти, за които дизайнът трябва да изразява силата и динамиката на автомобила, размерите да позволяват разнообразна употреба, а разходите на гориво да бъдат разумни.
Допълвайки 4007, а също и 3008 и наскоро представената му версия HYbrid4, 4008 отговаря на търсенето в страни, където се наблюдава голям ръст на сегмента на компактните SUV.
Платформата 4008 е с намалена дължина, благодарение на скъсяването на надвесите (-30 см дължина). Голямото междуосие и широките следи на 4007 са запазени, за да се гарантира достатъчно вътрешно пространство на предните и задните места.
При версията с интегрална трансмисия водачът може да избира три режима: две задвижващи колела "2WD", четири задвижващи колела "4WD" и заключване 4 задвижващи колела "LOCK".
В двата режима 4х4 разпределението на въртящия момент между предните и задните колела се управлява електронно.
В режим LOCK трансмисията 4х4 става постоянна, като по-голяма част от въртящия момент се предава към задните колела.
В Европа, 4008 ще се продава с двата дизелови двигателя HDi – 1,6 (116 к.с.) и 1,8 (150 к.с).
С двигателите 1,6 л бензин и дизел HDi 4008 постига едни от най-добрите в сегмента екологични резултати, благодарение на които освен модерен SUV той е и отличен градски автомобил.

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

Citroen разкри C4 Aircross Citroen разкри C4 Aircross
30 септември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте