Михаел излезе от комата

Общи 17 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10450 посещения | без коментари

Мениджмънтът на Михаел Шумахер съобщи радостната вест, че Михаел Шумахер е в съзнание за първи път след 29 декември 2013 г. Бившият пилот на Ferrari и Mercedes вече е напуснал Университетската болница в Гренобъл, за да „продължи дългата фаза на рехабилитацията“.
В съобщението до медиите се казва: „Семейството на Михаел изразява изключителните си благодарности за отличната работа в първите месеци към лекуващите лекари, сестрите, терапевтите в Гренобъл и лекарите от спешния екип, пристигнали на мястото на инцидента. Семейството също така би искало да изрази благодарности към всички хора, които изпратиха благопожелания за възстановяването на Михаел“.
Шумахер претърпя сериозен инцидент по време на семейната си ски почивка във Френските Алпи. Германецът бе поставен в изкуствена кома, а опитите за събуждането му започнаха едва няколко седмици след инцидента.„Надяваме се на разбиране, продължава съобщението относно бъдещето на Михаел, по отношение на възстановяването, което ще протече без публичност.“
Шумахер остава най-успешният пилот в историята на Формула 1. Статистически той държи рекордите за най-много победи (91), най-много първи позиции (68) и най-многи титли (7).
Екипите на Speed-Press, TopGear и AUTO BILD се присъединяват към благопожеланията на всички фенове на Михаел за бързо и пълно възстановяване!

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте