Renault Duster е хит в Индия

Общи 02 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11270 посещения | без коментари

Преди няколко години бюджетният Dacia Logan бе лансиран в Индия под знака на Renault, но не пожъна очаквания успех. Не такава е съдбата обаче на по-големия брат Duster според изданието India Today и дори компанията майка Renault се принуди да увеличи обемите на производството му. Местният представител на Renault вече е получил 10 000 поръчки за своя SUV.
Предлаган в страната с бензинов 1,6-литров мотор или с дизеловия 1,5-литров и с две нива на обзавеждане, включващи радар за обратно виждане, безключово отваряне, мултизонов климатик, бордови компютър, Renault Duster по-скоро минава към луксозния сегмент там. Но за да утвърди тази тенденция, на „Режията“ ще й се наложи да ускори ритъма на производство, иначе ще види как потенциалните клиенти се насочват към Mahindra Scorpio и XUV500, за да не чакат.
Един въпрос обаче мъчи любопитството ни – как компанията отчита активите от тези продажби – като актив на Dacia, или като такъв на Renault?


 
Ключови думи:   dacia logan, duster, india today, mahindra scorpio, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте