Opel ADAM грабна още една награда

Общи 23 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11345 посещения | без коментари

Той е малък, модерен, подлежащ на огромна индивидуализация и победител в конкурси – Opel ADAM би конкуренцията и спечели наградата „Carolina“ в категорията „Най-икономична кола”, като добави още един трофей към постоянно растящия списък от награди. Над 12 000 италианци - потребители на сайта AutoScout24, гласуваха за ADAM в автомобилния интернет конкурс.
Паола Трота, директор по комуникациите в General Motors Италия, която получи наградата от името на Opel, заяви: “Ние сме много щастливи, че ADAM спечели тази престижна награда. Това доказва още веднъж, че са оценени множеството качества, които ADAM притежава, много от които – като инфоразвлекателната система IntelliLink с основополагащата система Siri Eyes Free за гласова комуникация – са тясно свързани с интернет света, същия свят, който присъди тази награда на ADAM”.
“Carolina“ е автомобилната версия на наградите Oscar, а играта на думи в името й, използваща думата „car“ (кола на английски) и „online“, е специално предназначена за този конкурс. В него има пет категории, а именно Най-добра кола, Най-добра спортна кола, Най-добра икономична кола, Най-добра зелена (екологична) кола и Най-добра електрическа кола. Церемонията по връчването на наградите беше част от събитието Automotive Dealer Day (ден на автомобилните дилъри) във Верона на 21 май.
Opel получава не за първи път тази интернет автомобилна награда: Opel Ampera я спечели през 2012 г. в категорията Най-добра електрическа кола.
От лансирането си на пазара през януари 2013 г. досега Opel ADAM е спечелил множество отличия, като сред тях са: 38-ият читателски избор за 2014 на уважаваното списание auto motor und sport, наградата за най-добър интериорен дизайн на автомобил, който се произвежда, на търговското изложение “Automotive Interiors EXPO 2013” в Щутгарт и наградата Auto Trophy 2013, организирана от Auto Zeitung.

 
Ключови думи:   opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте