Johnson Controls предостави експонати на Националния политехнически музей

Общи 21 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9045 посещения | без коментари

Johnson Controls, глобален лидер в производството на седалки за автомобили, интериорни решения и електроника предостави на Националния политехнически музей свои разработки, създадени в развойния център за автомобилна електроника на компанията в София. Продуктите бяха представени за първи път пред публика тази събота, 19 май, по време на Европейската нощ на музеите. По повод своята 10-а годишнина в България през ноември 2011 г., Johnson Controls обяви предстоящото дарение за музея, който по това време беше затворен за реконструкция.
Новите експонати са създадени през последното десетилетие за водещи производители на автомобили като BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Renault и Smart. Те ще станат част от постоянната експозиция в музея.
Предоставянето на експонатите отбелязва началото на дългосрочен план за сътрудничество между Johnson Controls и Националния политехнически музей. Компанията възнамерява и в бъдеще да продължи да предоставя избрани свои разработки на музея.

 
Ключови думи:   bmw, ford, johnson controls, mercedes benz, opel, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте