Ford пуска две специални Fiesti

Общи 18 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 13220 посещения | без коментари

Ford обяви специалните версии Red и Black Editions на Fiesta. Те ще се задвижват от оптимизиран 3-цилиндров 1-литров EcoBoost агрегат генериращ 140 к.с., който ускорява от 0 до 100 км/ч за 9 сек. преди да достигне максималните 201 км/ч. Според компанията този двигател има по-добро отношение мощност-литър от това при Bugatti Veyron и Ferrari 458 Speciale.
С този агрегат консумацията на гориво при специалните “фиести” достига 4,5 л/ 100 км, а вредните емисии са точно 104 г/км CO2. И двете версии са оборудвани със спортно по-твърдо окачване и оптимизирана 5-степенна механична трансмисия.
Моделите се отличават със спортно излъчване и се возят на стандартни 16-цолови или опционални 17-цолови джанти. Бодикитът включва спортни предни и задни брони с огромни въздуховоди, странични прагове и монтиран на покрива спойлер.
Ford Fiesta Red и Black Editions са достъпни за поръчка, очакват се да се появат в дилърствата през септември.

 
Ключови думи:   ford
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте