Caterham се завръща в бъдещето със Seven 165

Общи 23 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10565 посещения | без коментари

Caterham Cars отвори листата за поръчки на новия си Seven 165. Осъвремененият вариант на емблематичния спортен модел е със суперкомпактен 660-кубиков двигател от Suzuki. Цените му започват от 19 995 евро (заедно с местните такси). Суперлекият модел със задно предаване външно прилича на легендарните издания Caterham Seven от миналото.
За да отговорят на изискванията на феновете на Caterham, инженерите от фирмата са увеличили стандартната мощност на 3-цилиндровия двигател от 64 к.с. до 80 к.с. С него автомобилът ускорява от място до 100 км/ч за 6,9 сек и развива макс. скорост от 161 км/ч.
Финалната петица в името на европейската версия означава, че емисиите му отговарят на стандарта EU5. Британците ще се радват на различен вариант в лицето на Seven 160.
Очаква се производството на Caterham Seven 165 да започне през януари 2014 г., а първите доставки ще бъдат факт от пролетта.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте