Acer показа ултрабук за феновете на M серията на BMW

Общи 25 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8000 посещения | без коментари

Вчера Acer представи серията Aspire M (Aspire Timeline Ultra). Презентацията се състоя в салона на „Камор Ауто“, офциален вносител на марката BMW у нас.
Aspire M може да се похвали с технологията Always Connect на Acer, която подобрява продуктивността и удовлетворява информационно-развлекателните нужди, както и с това, че е първият в света ултрабук, оборудван с мощна графика от последно поколение.
Новите Aspire Timeline Ultra са по-тънки (едва 20 мм) и по-леки в сравнение с предишните поколения на серията Timeline - те постигат баланс между теглото на компютъра и живота на батерията, като осигуряват цял ден работа (над осем часа) с едно зареждане. Те работят с последно поколение процесор Core i процесори от Intel, показват прецизна графика за интензивни триизмерни игри и дори имат тънко оптично устройство DVD-Super Multi.
В тона на М сериите в шоурума бе изложен и BMW M5 с най-мощния двигател в историята на М GmbH. Автомобилът разчита на 560-те „коня“ на 4,4-литровия V8-агрегат е с технология M TwinPower Turbo, съставена от Twin Scroll Twin Turbo свръхпълнене, разположени над цилиндровите глави изпускателни колектори, директно впръскване на бензина High Precision Injection и напълно променливо управление на клапаните VALVETRONIC. В размер на 680 Нм е максимумът на въртящия момент, достъпен още от 1500 об/мин.

 
Ключови думи:   acer aspire, bmw, bmw m5, intel, precision injection, timeline, twin scroll
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте