A7 Sportback идва от това лято

Общи 22 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9515 посещения | без коментари

Audi обнови A7 Sportback, което идва с повече мощ и още по-свеж дизайн. То вече е с дължина 4,97 м, може да бъде обзаведено с фарове Matrix LED, които осветяват перфектно пътя, без да заслепяват останалите участници в движението, каросерията и шасито му са изработени предимно от алуминиеви и стоманени детайли, а багажникът вече събира 535 л, като със сгънати седалки те достигат до 1390 л.
Спортният външен облик продължава и в интериора. При желание купувачите ще могат да поръчват предните седалки с вентилиращи и масажиращи функции. MMI радиото е част от стандартното обзавеждане. Аудиосистемата е от Bang аnd Olufsen, както повеляват традициите на луксозната германска марка. Подобрен е асистентът за „нощно виждане“.
Гамата на двигателите включва два бензинови TFSI и три турбодизелови с мощност, която варира от 218 к.с. до 333 к.с. Напълно преработен е 3.0 TDI с макс. мощност 272 к.с. В „ултра“ версията с 218 к.с. и предно предаване 3,0-литровият V6 двигател изразходва само 4,7 л/100 км, при ниво на вредните емисии от CO2 от порядъка на 122 г/км. На върха на гамата е 4.0 TFSI с макс. 450 к.с., работещ с иновативната система COD (от cylinder on demand).
Битурбомоторът 3.0 TDI с мощност 320 к.с. е съчетан с 8-степенна трансмисия tiptronic. Всички останали силови агрегати са куплирани със 7-степенната S tronic. Във вариантите с предно предаване тази предавателна кутия с два съединителя е напълно преработена.
Европейските продажби на модела започват от това лято, а базовите цени започват от 51 300 евро. Версията Audi S7 Sportback ще струва минимум 82 300 евро.





 
Ключови думи:   Audi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте