Bentley извади луксозен предсериен SUV

Общи 06 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6365 посещения | без коментари

Bentley представи на започналия от днес автомобилен салон в Женева практичен и готов за серийно производство SUV с кодово име EXP 9 F. Компанията обаче ще реши съдбата на прототипа след края на изложението, като получи отзивите от широката публика и журналистите.
Bentley EXP 9 F е с масивна предна част и огромна радиаторна решетка, съчетана с внушителни фарове, обилни количества хром, 23-инчови джанти и профил като на Range Rover Sport.
Производителят особено държи на мнението на потенциалните клиенти от Близкия изток и Русия.
Автомобилът е с постоянно предаване 4х4, 12-цилиндров W12 мотор с две турбини и макс. мощност 600 к.с., и въртящ момент от 800 Нм, куплиран с 8-степенен автоматик. Шасито е три работни режима - „комфорт“, „спорт“ и „офроуд“.
За серийния модел инженерите от Bentley имат готовност да монтират новия V8 от Continental GT и дори хибридна система.
Ако EXP 9 F се качи на конвейера, моделът ще бъде най-разкошният високопроходим автомобил. Интериорът му е ръчна изработка и в него изобилстват скъпи материали като дърво и истински метал, съчетание от сензорни и аналогови бутони, няколко дисплея, единият от които е разположен между скоростомера и тахометъра като при Audi A8 или VW Toureg.
Скъпа кожа, регулируеми задни седалки, изпод които излиза подвижен бар, огромен панорамен покрив, стелки, покрити от едната страна с коприна, а от другата – с груба кожа, всичко това обещава високи цени за елитарна клиентела.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте