Шумахер и Розберг представят Syntium на щанда на

Общи 26 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7230 посещения | без коментари

Звездите от Формула 1 Михаел Шумахер и Нико Розберг също участват на тазгодишния Пловдивски панаир като рекламни лица на новите автомобилни масла Petronas Syntium. Фотореалистичните фигури на пилотите в цял ръст са една от най-големите атракции на щанда на официалния вносител на Petronas Lubricants Ратола Корпорация.
Новата гама синтетични масла Syntium е резултат от задълбочената развойна дейност на Petronas Lubricants Italy като официален технологичен партньор на Mercedes GP PETRONAS Formula One Team. Тези масла покриват най-строгите производствени стандарти и са проектирани така, че да посрещнат предизвикателствата на най-тежките терени и най-суровите пътни условия. Технологията, разработена за болидите от Формула 1, вече е достъпна и за серийните автомобили чрез пълната гама на Petronas Syntium, дистрибутирана от октомври 2011 г. и в България.

 
Ключови думи:   formula one, italy, lubricants, mercedes, petronas, petronas syntium
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте