Фейслифтът на KIA Optima е вече в Ню Йорк

Общи 28 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5845 посещения | без коментари

KIA Optima фейслифт направи своя дебют на автомобилното изложение в Ню Йорк. Най-забележими промени се забелязват в предната и задната част. Отпред са монтирани нови LED фарове и светлини за мъгла, в задната част стоповете също са LED.
Отвътре компанията предлага стандартно 4,3-инчов инструментален клъстер и опционална навигация с 8-инчов дисплей. За музиката компанията се доверява на марката Infiniti, която е оборудвала модела с 8 колони.
KIA Optima може да се оборудва със система, следяща сляпата точка, както и със сензори за паркиране и такива, които следят за трафика при изпреварване. Стандартното оборудване LX включва 16-цолови колела, стъклен покрив и фарове за мъгла. При по-високо ниво на оборудване EX получавате 17-цолови джанти и регулируеми кожени седалки. Нивото на оборудване SX предлага 18-цолови джанти, аеродинамични елементи по екстериора, по-ниска предна и задна броня и странични прагове. Най-високото ниво SX-T идва с 18-цолови хромирани джанти, червени спирачни апарати, LED фарове за мъгла, седалки от Nappa и електрическа ръчна спирачка.
Обновената KIA Optima се задвижва от 2,4-литров GDI агрегат, само вариантът SX-T използва GDI турбо двигател с работен обем от 2,0 литра. И двата варианта на задвижване се комбинират с 6-степенна автоматична трансмисия, като версията SX-T ще предлага Drive Mode Select, чрез който ще може да се настройват твърдостта на кормилното управление и предавателните числа на скоростната кутия.

 
Ключови думи:   kia, kia optima, nappa
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте