Роден видеопроект броди из социалните мрежи

Общи 06 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10360 посещения | без коментари

От петък в интернет пространството се разпространява уникален български видеопроект, предназначен изцяло за социалните мрежи. В 1 минута и 37 секунди e представенa есенция от предположенията и реакциите на няколко автомобилни специалистr, които отгатват техническите характеристики на неизвестна за тях версия на известен автомобил единствено въз основа на пътното поведение. Видеото е резултат от експериментален „сляп“ риалити тест-драйв на новия 1-литров и 3-цилиндров EcoBoost във Ford Focus от страна на петима души – таксиметров шофьор, известен рали-пилот, механик, инструктор и клиент. Всеки от тях е във всекидневен и професионален досег с автомобили, но никой не е предварително информиран какъв двигател тества. Така в любопитното видео, освен техническите характеристики на новия 1.0 EcoBoost Ford Focus, се представят и няколко колоритни личности.
Зарибяващото кратко клипче със заглавие Ford vs. Ferrari, Audi, BMW & VW е качено на канала Ford Bulgaria в YouTube. Сигурно се чудите защо е такова името на клипа? 1,0-литровият 3-цилиндров мотор на Ford Focus бе избран за Световен двигател на годината, като съумя да изпревари с огромна разлика в резултата нови агрегати на Ferrari, BMW, Audi, Mini, GM, PSA и VW.
Заинтригуваните от тийзера лесно могат да видят и основното 7-минутно филмче, като последват вградените препратки към него. Поетапно ще бъдат качени и останалите епизоди от осъществения у нас експериментален риалити тест-драйв с 1.0 Ford Focus Eco Boost. Продуцентите от Мото-Пфое вярват, че по този иновативен и убедителен начин качествата и предимствата на революционната нова технология на Ford ще достигнат до огромна аудитория в социалните мрежи.

Видео

 
Ключови думи:   Audi, audi bmw, bmw, bulgaria, ferrari, ford, ford focus
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте