Новата G-класа достъпна в Дубай

Общи 07 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9145 посещения | без коментари

Новият Mercedes Benz G65 AMG се появи на бял свят само преди няколко месеца, но в Дубай вече се предлагат пет бройки, които са на разположение от местния официален дилър Al Ain Class Motors. Четири от колите са чисто нови, а петата е на 6500 км. Два от джиповете са решени в бял цвят, един в синьо, един в червено и последният вариант - в черен мат. Освен тези пет офроуда Al Ain Class Motors предлага за продажба още две единици G63 AMG, един G55 AMG и Brabus G V12 S.
Припомняме ви, че G55 AMG се задвижва от 6-литров V12 битурбо агрегат с мощност 603 к.с. и въртящ момент 1000 Нм, което е напълно достатъчно да ускори модела от 0 до 100 км/ч само за 5,3 сек, докато максималната скорост е електронно ограничена на 230 км/ч. Кросоувърът може да постигне разход на гориво от 5,8 л / 100 км извън града, докато вредните емисии са сведени на 397 г/км CO2.

 
Ключови думи:   al ain, brabus g v12, co2, g55 amg, g63, mercedes amg, mercedes benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте