Над 1500 „коня“ на корицата на AUTO BILD България

Общи 13 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4880 посещения | без коментари

Новият брой на списание AUTO BILD България ще ви качи на борда на Porsche Cayman S. С излизането на този модел 911 трябва да внимава. Защо – ще научите от публикацията. Ще чуете тътена от моторите на още два автомобила, до които малкото Porsche изглежда, меко казано, слабичко... Ferrari LaFerrari и Lamborghini Veneno са две истински чудовища, които се превърнаха в най-ярките звезди на небосклона на автосалона в Женева. С обща мощност над 1500 конски сили тези машини са превозни средства за богове. Освен тях на изложението бяха представени още голям брой модели – сред които и практични комбита като Dacia Logan MCV и Volkswagen Golf Variant. Поради тази причина голям брой страници са посветени на събитието, откриващо „автомобилната пролет“. В рубриката „Въодушевление“ са представени четириколесният шедьовър Alfa Romeo Disco Volante и пътят, който той е изминал от „суров“ прототип до стъпването си на асфалта. В сравнителен тест един срещу друг се изправят пет икономични дизелови автомобила от компактния клас. Honda Civic с новия си 1,6-литров мотор трябва да докаже качествата си на пистата и във всекидневието, изправяйки се срещу доказани величини като Volvo V40, Seat Leon, Hyundai i30 и Skoda Rapid. Кой ли от тези автомобили ще се окаже най-добър? На страниците за употребявани автомобили ще откриете най-интересното за VW Scirocco. Спортистът от Волфсбург е като „залепнал“ за пътя, но дали е достатъчно надежден, за да го купим от втора ръка? Grandtour е модификацията в гамата на Renault Clio, която побира най-много багаж, а RS – най-бърза. В изданието ще можете да прочетете и за двете нови версии.
И ОЩЕ:
Актуално: Ferrari LaFerrari и Lamborghini VenenoПърви впечатлeния: фейслифт за Volvo XC90 – непреходниятСравнение: Hyundai Santa Fe – второ срещу трето поколениеСравнителен тест: Компактни автомобилиТест: Porsche 911Съветник: мултимедия – как да включим iPad mini в колата

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте