Ексклузивно интервю с шефа на Montegrappa в Prime Time 18!

Общи 10 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9320 посещения | без коментари

В актуалния 18-и брой на единственото в България специализирано издание за бижута и часовници отново ви запознаваме с последните новости от света на времето, надничаме в историята на британската кралска перла, подготвили сме и специално изследване на тема футболни часовници, защото покрай световното всички производители се надпреварваха в заиграването с топката. Да не говорим, че за първи път Hublot направиха полукръгло електронно табло, с което реферите да отчитат оставащото полувреме, та сме разнищили и него.
Джузепе Акила, главен изпълнителен директор на Montegrappa, посети България и отдели от ценното си време, за да се срещне с нас и да ни разкаже невероятни истории за писалките, политиците и за това, как писането на ръка храни мозъка.
В рубриката „Експертно мнение“ ви запознаваме с майсторството на талантливия конструктор и дизайнер Бреге. Нашият консултант и реставратор Тодор Тодоров (Чочо) ни въвежда в тайните на Биг Бен, който тази година празнува 155-годишен юбилей, а на корицата позира специалното издание на Zenith, посветено на трима известни революционери от Южна Америка – Ернесто Че Гевара, Симон Боливар и Емилиано Сапата.
За десерт сме оставили историята на екипажа по аеробатика „Стрижи“, техния самолет МиГ- 29 и посветения на тях инструмент за време - Aviator MiG-29 Cockpit Chrono.Приятно четене!Агенция Speed-Press
И ОЩЕ:
АУКЦИОНИ Кутийка за енфие от XIX в. и рекорд от PaneraiНА ВИТРИНАТА Jaquet DrozНА ВИТРИНАТА Manjaz Apollo Premium SkeletonНА ФОКУС Футболни часовници, специално изследванеНА ФОКУС Тримата революционери на ZenithDRIVETIMERS Aviator MiG-29 Cockpit Chrono


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте